Årets nyföretagare i Ale 2021!

28 jun, 2021

av

I onsdags förra veckan blev jag uppvaktad som Årets nyföretagare med present, blommor och besök från Företagarna Ale!

Årets Nyföretagare i Ale – Smickrad & jätteglad!

När Per-Anders, ordförande i Företagarna Ale hörde av sig och berättade att jag blivit nominerad och i slutändan även vunnit titeln som Årets Nyföretagare Ale så blev jag minst sagt chockad och fick nypa mig själv i armen några gånger! Så kul och såklart extra kul att det är klienter och alebor som ville se mig på prispallen! Jag kämpar hårt och säkert många andra med mig så med det sagt, ge inte upp utan fortsätt kämpa och våga ta plats!

Läs gärna intervjun i Alekuriren

 

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *