Linda Ranebro Inbody270

Bodyscanna dig på Inbody270 i Åsa hos Balance By Jenny! Se vad din kropp består utav.

11 jun, 2021

av

Bodyscanna dig på Inbody270 i Åsa hos Balance By Jenny! Se vad din kropp består utav.


Denna veckan har jag vart på besök hos min vän Linda som bjudit in ett gäng med tjejer för bodyscanning på Inbody270. Vissa kom i grupp andra kom ensamma. Va? Har jag en optimal muskelmassa? Ja frågorna blir många och jag ger alltid klienterna tid för frågor men även en grundlig genomgång!

Vill du precis som Linda och de andra tjejerna i Åsa se vad din kropp består utav , boka in dig på nästa scanning när Balance By Jenny besöker Åsa. Är ni kanske ett kompisgäng, gänget på kontoret/arbetsplatsen eller är det dags att se vem i släkten som håller bäst nivå på det vicerala fettet? Hör av er för offert/individuellt upplägg. Jag kommer till er om ni har svårt för att komma till mig!

Det gäller andra ställen än Åsa självklart! Jag utgår ifrån Nol, norr om Göteborg.

 

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jenny drar på roadtrip och kommer till Åsa för bodyscanning! - Balance By Jenny - […] Sist jag var i Åsa […]

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *