juicefasta med jenny

Dax för Juicefasta med Jenny igen! Är du redo för att boosta din kropp?

3 jun, 2021

av

Vill du hänga med på en Juicefasta med Jenny? Boosta din kropp med näringsrika juicer från Hjärtats Juiceri! Anmäl dig via evenemang på facebook för att få mer infon eller hör av dig till mig!

När ni anmält er via fb-gruppen och tryckt ”kommer” bokas ni in mitt bokningssystem och jag ser er som anmälda till gruppen enligt gällande bokningsregler.
Skall bli väldigt kul att köra igång en grupp till som vill Juicefasta med Jenny och här kommer lite påståenden från tidigare deltagare!

”En tuff och rolig utmaning som lärde mig mycket om mig själv och blev kickstarten på ett hälsosammare liv. Jenny coachar och peppar med energi, värme och engagemang.”

”En uppfriskande utmaning mitt i veckan och en störtskön känsla när jag klarade det. Med lite pannben fixar man en juicefasta. Värt att testa för sin egna skull!

”Det hända inget på vågen och jag kände att jag behövde en kickstart för ett bättre och lättare liv. Första dagen var jobbig men sen gick det oväntat bra och jag kände mig mycket piggare. Perfekt kickstart för mig”

juicefasta med jenny

 

 

 

 

 

 

 

Vid frågor, hör av er!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *