inbody tryck1

Jenny drar på roadtrip och kommer till Åsa för bodyscanning!

29 jun, 2021

av

Efter succén hos Linda sist jag var på plats och för att efterfrågan fortfarande finns så kör vi en ny dag med nya möjligheter för dig som är sugen på att bodyscanna dig för ett bra pris och med en riktigt bra genomgång med mig som kostrådgivare!

Se vad din kropp består utav!

Du kommer kunna få lite tips på vägen mot ditt mål eller så kanske du sätter ditt mål efter vår genomgång. Vart du än befinner dig just nu så kan du scanna dig och se vad kroppen består utav och vad din fokus bör ligga! Du kanske redan gjort en lång hälsoresa eller så skall du precis starta! Kom ensam, ta med dig kompisen, svärmor eller någon annan du känner dig bekväm med. Vill ni komma i grupp så rekommenderar jag max 5 personer och att alla är bekväma med att prata inför varandra.

Vi ses i Åsa tisdagen den 6 Juli 2021

Jag kommer finnas på plats från kl13:00 och vi har bokningsbara tider fram till kl.20:00 eller när sista kunden går hem!

 

Varför bodyscanna dig?

Du får full koll på vad som är fett, muskler, vätska och ditt viscerala fett. Du ser också tydligt var på kroppen fettet och musklerna sitter. Och den visar ditt BMR – Basic Metabolic Rate – alltså hur många kalorier din kropp förbränner i vilande läge under 24 timmar samt ett dagligt rekommenderat kaloriintag. Du kan enkelt se resultat och förändring över tid.

bodyscanning

Boka dig via mig eller Linda så får du en bokningsbekräftelse på mejl.

Du kan boka dig till mig eller Linda, vi behöver ditt namn, mejladress och telefonnummer.
Du får sedan en bekräftelse på mejlen, observera att adressen är i Åsa och inte ordinarie adress i Nol. Vill ni komma flera på samma tid så skriv med det och vilka dem är så läggs de också in samt bokningstiden förlängs så alla hinns med!

Sist jag var i Åsa

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *