Kostrådgivare online hur går det till?

26 maj, 2021

av

Hur vet du att du fått en bra kostrådgivare online? Jag jobbar med individuella program där du är i fokus! Vi sätter upp mål tillsammans och bygger en långsiktighet i allt vi gör.

Viktiga punkter att ta upp med din kostrådgivare online!

Din kostrådgivare online bör kunna fånga upp dina mål och sätta ett bra program anpassat just för dig. Hur ofta är kostrådgivaren tillgänglig för just dina frågor och under vilka av dygnets alla timmar går det att få den coachning just du behöver?

Att kunna vara flexibel som kostrådgivare och erbjuda rådgivning online är ngt som är en självklarhet 2021! Det handlar om att kunna skapa ett bra, tryggt och avslappnat möte för klienten och att den känner sig hörd och får rätt verktyg och coachning! Att äta näringsrikt är inte lika enkelt nu som det var för 50 år sedan därför behöver vi alla utbilda oss och se över vårt kostupplägg. En kostrådgivare kan göra det jobbet mycket enklare för dig.

Jag hoppas kunna vara det självklara valet för kostrådgivning efter en gratis konsultation där jag presenterar ett upplägg anpassat efter dina mål och förutsättningar.
Boka mig!

fruit, vegetables,

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *