Kostrådgivning

Behöver du hjälp med att komma igång eller för att komma till nästa steg?

Boka här
rotfrukt
hälsosam mat
fruit, vegetables, paprika
lax

Behöver du hjälp med att komma igång eller till ditt nästa steg? 

Vart du än befinner dig så kan du få bra och personlig kostrådgivning. Med handfasta råd och tydlig struktur gör vi detta tillsammans! Jag har flera olika upplägg beroende på vart du befinner dig, vart du vill och hur mycket stöttning du vill ha och behöver. Gemensamt för alla som vill lyckas är att vi behöver boka ett första möte, online, live eller via telefon där vi pratar igenom din situation. Efter detta första möte kommer du få fylla i en kostdagbok och vi bokar vårt första kostrådgivningsmöte enligt det upplägg vi kommit överens om.

hälsosam mat

Det jag tror är gemensamt för många av oss är att vi kan behöva hjälp med den där lilla knuffen åt rätt håll men samtidigt få stöttning på vägen och kanske även justeringar under de första veckorna så att det anpassas ordentligt efter dig!
Min tanke är aldrig att du skall köra någon stenhård diet utan vi skall gemensamt arbeta fram ett koncept som fungerar för dig och där du kan känna att du har balans mellan arbete/skola och livet i sig.
Jag arbetar med ett bra anpassat dataprogram där allt registreras och där jag kan se vad som behövs eller inte behövs för att just din kropp skall finna en balans mellan näringsämnen och det jobb den utför. Vill du finns det även möjlighet att använda en app som är knuten till programmet och jag kan anpassa appen efter just ditt behov, skicka recept samt så kan vi följa kostdagboken för att se hur vi kan påverka resultatet.

fruit, vegetables, paprika

Nedan finner du lite olika upplägg
jag anpassar alla upplägg efter dig och ditt behov så slå mig en signal så bokar vi in ett första möte där vi sen ser om du vill ha min hjälp med att komma i rätt balans i livet. Du kan även boka en tid via hemsidan direkt och välja typ av möte där. Frågor eller funderingar? Ring eller mejla mig, se fliken Kontakt.

lax
smoothie
kost, hälsa, rådgivning
grönt
grönsaker
kost
chia
vegetables-1238252_1920

Priser & Upplägg

Här finns de standardpriser och upplägg som finns. Jag vill betona att jag gärna skräddarsyr ett upplägg ihop med dig under första besöket/konsultationen. Så låter det rörigt eller är det svårt att bestämma nu eller veta i förväg så boka ett kostnadsfritt besök så tar vi det där ifrån.

Paket

Tjänster 

Kostanalys av kostdagbok
395kr
Mat/Kostschema inkl Inbody270
595kr
Mat/kostschema befintlig kund
295kr
Inbody270
249kr

Kostanalys av kostdagbok – 495kr

Kostschema – 595kr

Kostschema vid kostrådgivning – 495kr

Inbody270 i samband med kostrådgivning – 195kr

Timpriser

Första besök/Konsultation (endast nya kunder) 15-20min
Kostnadsfritt
Kostrådgivning 60min
650kr

Köp fler och få rabatt

Hälsocoach per månad efter avslutat 3-mån program
995kr
Uppföljning 30min
395kr
Uppföljning och nya analyser på kostschema 60min
795kr

Första besök/Konsultation (endast nya kunder) 15-20min – Kostnadsfritt

Kostrådgivning 60min – 650kr
(Köp fler och få rabatt)

Kostschema vid kostrådgivning – 495kr

Uppföljning 30min – 495kr

Uppföljning och nya analyser på kostschema 60min – 795kr

Skicka ett mejl!