12wtb

Nu kör vi igång – 12weekstobalance 12WTB med Balance By Jenny

19 mar, 2022

av

Äntligen har vi ett startdatum för 12weekstobalance ! Vi kör igång med uppstartsmöte Söndagen den 3 april för dig som vill köra Live blir mötet klockan 14:00 och för er som kör Online via Teams kör vi igång kl.12:30.

Kan du inte vara med på söndagen så finns självklart ändå chans att du hakar på tillsammans med oss andra! Vill du hellre ha helt personliga möten finns också den möjligheten!
Vi kör ”small-group” upplägg för att alla skall känna sig bekväma och få chans att få den tid och utrymme med sin coach som möjligt!

12weekstobalance – upplägget är enkelt och ni kommer alla få en ordentlig genomgång på uppstarten. Vi kör 3 olika 4-veckors upplägg så när 12 veckor har gått så kommer alla ha en sund kosthållning som funkar livet ut och alla kommer ha en fysisk aktivitet som är hälsosam och vi alla har startat vägen till ett hälsosammare liv med en framtid utan livsstilsrelaterad sjukdom. Alla deltagare får kostscheman, aktivitetsscheman, Inbodymätningar (*fysiska möten), tillgång till nutritionssystemet via app i 6mån och hälsocoach som är lic/diplomerad Kostrådgivare, träningsinstruktör och certifierad SGK-coach!

Anmäl dig via att swisha 1000kr i anmälningsavgift till företagsswish märk med ”12WTB” skriv även om du vill köra online eller liveträffar!
Swish 123 605 88 79 (Balance By Jenny AB). Friskvårdskvitto går att få. Behöver du delbetala, löser vi självklart det. Vill du ha faktura till företag tillkommer moms på priset. Är ni ett företag som vill köra upplägget internt med mig så hör av er!

Small Group i detta fall 3-10 deltagare – Vid färre än 3 deltagare anmälda kan datumet flyttas efter ök med samtliga!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *