FitnessPlate-Future-3D

Rabattkod på Trendrehabs produkter!

28 jun, 2021

av

Just nu får du 24% rabatt på hela Trendrehabs sortiment med min rabattkod. En av mina favoriter FitnessPlate Future 3D kan du läsa mer om lite längre ned. Jag tycker vibrationsträning är bra för att stärka muskler, leder och för att främja lymfsystemet.

Rabattkod

Just nu får du 24% rabatt med min kod Jenny20 då Trendrehab har en sommarkampanj. Koden gäller även på redan nedsatta priser.

Rabattkod Jenny20

Hitta dina produkter här

FitnessPlate 3D – Vibrationsplatta

Alla kan ha glädje av en FitnessPlate, oavsett om du är van vid träning eller nybörjare. För personer som är van vid träning rekommenderas produkten som ett effektivt tillägg och om du är nybörjare så är produkten ett väldigt bra sätt att börja komma igång. Många personer har stora intentioner om att börja träna men det svåra brukar vara att ta sig till gymmet eller platsen där träningen utövas. FitnessPlate kan du ha ståendes i hemmet eller varför inte på arbetsplatsen, så oavsett väder eller temperatur behöver du aldrig ha dåligt samvete igen!

Jag själv har fått goda effekter på mitt flöde i kroppen med hjälp av plattan! Jag har min på kontoret och tar en stund på plattan som paus när jag suttit för länge. På så sätt får jag in det bra och effektivt mitt i vardagen. De dagar jag är igång mer tar jag hjälp av plattan att få igång flödet både innan och efter träning. Allt beror på vad jag hinner. Jag har haft en del problem med mina axlar och ställer mig då på knä på golvet och med händerna på plattan för att vibrera och skak loss ordentligt i överkroppen! Riktigt skönt och en skonsam träning även vid viss värk eller skada. Självklart måste du känna efter vad som funkar på din kropp och alltid bättre med att starta lätt och sen öka upp tiden och intensiteten.
Här nedan kan du läsa mer om just den plattan jag själv har och har haft under 3 års tid.

Läs mer om just FitnessPlate Future 3D här

FitnessPlate3DTrendRehab rabattkod

För att öka fettförbränning och samtidigt stärka muskler och leder.

Vibrationerna gör att dina muskler aktiveras på en mycket djupare nivå. Effekten av detta blir att man använder upp till 50% mer av sin muskelmassa. Din träning blir mer effektiv på kort tid och fettförbränningen ökar markant. När fettförbränningen ökar så är möjligheten till snabbare viktminskning även ett faktum.

FitnessPlate har förutom ökad fettförbränning och viktminskning en hel rad av andra välgörande och stärkande effekter:

  • Produkten stärker små muskler och leder med minimal påfrestning på din kropp. Detta är till stor hjälp för personer som av olika anledningar inte får/kan påfresta olika kroppsdelar.
  • Studier har visat positiva resultat för personer som lider av värk och smärta.
  • På grund av vibrationerna så sätter FitnessPlate fart på ditt lymfsystem – vilket kan bidra till en bättre hälsa i allmänhet då lymfsystemet hjälper din kropp med att hålla vätskebalansen, rensa ut slaggprodukter och är även en viktig del i att försvara dig mot virus och bakterier tillsammans med immunförsvaret.
  • Personer som lider av ledsjukdomen Artros kan bli hjälpta eftersom den bästa behandlingen enligt sjukgymnaster och experter är just dynamisk belastning.
  • Personer som lider av benskörhet eller riskerar att drabbas kan med fördel använda FitnessPlate då behandlingen för detta tillstånd oftast består av stötande belastning, oavsett om det är i förebyggande syfte eller inte.
  • För kvinnor som nyligen varit gravida och behöver stärka upp muskulaturen i bäckenbotten kan denna produkten rekommenderas.

se även tidigare blogginlägg

FitnessPlate-3D Passar dig som både vill uppnå högintensiv träning men även kunna använda dedikerade program för värkbehandling. Den förbättrar blodcirkulationen och stärker lymfsystemet. Oerhört stark motor gör att du tar träningen och förbränningen till en ny nivå. Microvibrationerna är oerhört bra för blodcirkulation, lymfsystem och värkbehandling.

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *