dogge doggelito inbody balancebyjenny

Vad har du gemensamt med Dogge Doggelito? Scanna dig på inbody270

25 mar, 2021

av

Vill du också bodyscanna dig på inbody270 i Ale precis som Dogge Doggelito? Du ser vad din kropp är gjord av. Hur mycket muskler, fett och viktigast av allt din inre fettnivå det s.k. vicerala fettet.

Dogge Doggelito, en av många klienter som bodyscannat sig på inbody270 i Ale.

”Efter att jag levt det goda livet lite väl mycket var det i januari dags att ta tag i vikten och utesluta sötsaker, gluten och äta ren bra mat! Min målvikt är i sikte och jag passade på att hälsa på hos Balance By Jenny för att få en extra kick och se att det jag kämpar för ger resultat. Nu är det bara att kriga vidare och jag fick extra motivation efter Jennys genomgång och pepp!”

inbody270

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *