yinyoga jenny larsson2

YinYoga med Jenny på Hafsten Resort i sommar!

30 jun, 2021

av

YinYoga med Jenny kommer alltså till Hafsten hela sommaren! Jag är så glad över nytt samarbete och att det är med ett av mina favoritställen – Hafsten Resort! För alla incheckade gäster kör jag ett avslappnat och härligt yinyogapass varje lördag kl.9-10 på stranden!

Vad är Yinyoga?

Yinyoga kommer ifrån Kina och är ett komplement till medicinen. Som tur är har den kommit hit till oss och har blivit mer än populär bland de flesta som testar. Det är en lugn träningsform som kan utövas av alla som kan sitta och/eller ligga ned. De flesta positioner utförs sittande eller liggande och med hjälpmedel eller underlag så kroppen kan få släppa taget och verkligen slappna av. Vi påverkar våra yinpartier i kroppen så som vår bindväv, senor och leder. De hårda partierna som är svåra att komma åt om vi inte har en bra muskelavslappning och ger kroppen tid att släppa taget.

Vila dig i form – Precis det vi gör i Yinyogan!

Att slappna av och att ligga i en position några minuter ger kroppen chans att mjuka upp, släppa taget och vi får ett bättre flöde i kroppen. Vi kan känna oss mer rörliga och mindre stela när vi utövat just yinyoga. Det beror på att vi slappnar av i muskler och ger kroppen den tid den behöver. Många som är stela i tex ländryggen där vi har den tjockaste bindväven i kroppen mår så mycket bättre efter de börjat med just yin.

YinYoga med Jenny

Checka in på Hafsten och vila dig i form!

Hoppas vi ses i sommar, jag kör yinyoga alla lördagar kl.09:00 på stranden under veckorna 26-32! Ingen föranmälan behövs.

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *